Aanmelden

Aanmelding is zowel telefonisch als schriftelijk mogelijk. Schriftelijk via onderstaande button “email ons” met vermelding van het telefoonnummer waarop u teruggebeld wilt worden.

Telefonische bereikbaarheid

PION is telefonisch te bereiken als volgt:

  • Mw. A.L.J.M. Verschuren, telefoonnummer : 06-30021521
    Bereikbaar op Maandag van 14 tot 17 uur,
    Bereikbaar op Donderdag van 14 tot 17 uur,
    Dinsdag, woensdag en vrijdag na 18.00 uur.

Indien wij telefonisch u niet meteen te woord kunnen staan kunt u uw naam en telefoonnummer inspreken. Wij bellen u dan zo spoedig mogelijk terug.

Als u zich schriftelijk aanmeldt wordt u binnen 24 uur teruggebeld. Op werkdagen kunt u doorgaans zowel tijdens kantooruren als ’s avonds, teruggebeld worden. In het eerste telefonisch contact worden uw gegevens, zoals naam, adres, telefoonnummer en een korte omschrijving van uw problemen genoteerd. In het telefonisch contact wordt ook, voor zover mogelijk, bekeken of een aanmelding bij onze praktijk zinvol is. Na aanmelding wordt er binnen twee weken een afspraak gepland voor een eerste kennismakings-, c.q. intakegesprek.

Indien nodig is er ook de mogelijkheid voor een afspraak in de avonduren.

Adres: Muggenbergstraat 36, 5045 DJ Tilburg

Informatie over afspraken en annuleringen

De met u afgesproken therapie-uren worden voor u persoonlijk gereserveerd. Bij verhindering dient de afspraak ten minste 24 uur (dit is 1 werkdag, weekend telt niet mee) van te voren te worden afgezegd. In dat geval wordt de therapiesessie niet in rekening gebracht. Bij afzegging binnen 24 uur, zijn wij verplicht de kosten geheel bij u in rekening te brengen. Dit is € 125,00 per sessie. Indien u zich tweemaal achtereen niet aan de afspraak houdt, kan uw plaats niet gereserveerd worden gehouden. Bij veelvuldige verhindering of langdurige onderbreking van de therapie wegens ziekte, vakantie, stage of andere omstandigheden, kan de voortgang van de therapie niet op voorhand gegarandeerd worden.

Informatie omtrent (crisis) opvang

In principe is de therapie er op gericht dat u (de cliënt) de tijd tussen de sessies zelfstandig kunt overbruggen. Heeft u spoedeisende hulp nodig en ben ik niet bereikbaar dan neemt u contact op met uw huisarts of met de huisartsenpost (’s-avonds en in het weekend) Bij ziekte of waarneming wordt u individueel, telefonisch of per email, daarover geïnformeerd.